Hírek, információk

Tisztelt Felhasználók,
A szolgáltatást végző szerver működésében kimaradások lehetnek az elkövetkező néhány napban. Az ok: firmware upgrade. Előre láthatólag ma délután 14h-tól DNS átirányírtással a webes szolgáltatást átállítjuk a tartalék szerverre, amelyről a visszaállítás 2012.03.19-én hétfőn délelőtt fog megtörténni. A DNS átirányításban 15 perces időlimit van, amíg elterjed a hálózaton a változás, ezért előfordulhat a névfeloldást végző eszközök beállításai miatti akadozás. Kérem ezen időszakban a rekordok felküldését szünetelteni sziveskedjenek.
Sándor Ákos
MOKKA rendszergazda


*** Archív ***

Tisztelt Partnereink! Utazó előadássorozat keretében mutatjuk be a könyvtárak munkatársainak a MOKKA és az ODR újdonságait. Elsősorban a katalogizálókat és a könyvtárközi kölcsönzéssel foglalkozó kollégákat várjuk a munkatalálkozókra. Tekintettel arra, hogy a bemutatóra igénybe vett, számítógépekkel ellátott termek befogadóképessége korlátozott, minden alkalommal előre egyeztetjük a könyvtárakkal, hogy kit melyik találkozóra várunk.
A helyszínek:
november 23. OSZK
november 30. Szeged
december 5. Pécs
december 12. Győr
december 15. Debrecen
december 19. ELTE

Januárban - további egyeztetések után - folytatódhat a bemutatók sora.


Tisztelt Érdeklődők, OSZK TÁMOP pályázatának záró konferenciája 2011. június 27-én 11h-kor lesz. Kérem, részletesebb információkért olvassa el meghívónkat ! A szervezők.